livetsomtinaochmamma

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2012

Underbar vecka som varit

Av Tina Köppä - 20 augusti 2012 10:08

Vilken underbar familj man har. Som ställer upp och hjälper till när det behövs och vi sprider riktig glädje mellan varandra när vi ses..


I Torsdags så åkte jag och Ruben hem till mormor och var där hela dagen.

Vi åkte också över till Sara och fikade och snacka skit, Ruben tyckte vi var tråkiga och ville bara springa runt, och då måse ju jag hålla i honom i händerna. Men lite roligare fick han när morfar Ronny kom förbi, han bjöd Ruben på glass! Och OJ vilken glass-monster Ruben är. Farligt!


Vid halv 2 tiden så åkte vi tillbaka hem till mormor, åt lite lunch och gjorde oss sedan redo för en tur upp i skogen.

Ruben fick vara kvar med moster hemma ett tag så jag slapp gå och kånka på honom i skogen. Men dom kom sedan också upp till Jaktkojan där vi grillade lite korv och mös.


   

Ruben redo att åka till skogen i kärran som hunden Trixi skulle dra, dock så ville hon inte och vädret såg så ostdigt ut så det fick bli vagnen iallafall..


Jag och mormor var och plockade en varsin korg rågad med gula kantareller, vi fick även syn på att höstisarna kommit men det hade vi inte fått plats med om vi plockade dem. så vi får gå en runda till den här veckan kanske.


 

Lite höstisar som tittat upp ur mossan..


Klockan var halv 9 när vi kom tillbaka hem ifrån skogen, inte konstigt att Ruben var trött. Men han ville inte lägga sej och vila. Men han fick lyxen att sitta på morfar Ronny axlar, och därefter så har han varit Ruben favorit.



I Fredags så Ruben åka hem till mormor och morfar Ronny igen, fast utan mamma och pappa. För vi skulle till Stockholm med Jimmy och Sara. Så Ruben fick sova kvar hos mormor.


Började stockholmsresan med att springa i en hamsterboll på vatten! Gick sådär, skit jobbigt och svårt. Fick räcka med 10minuter. Sen så begav vi oss till Oleary´s och käkade burgare och därefter blev det grönan.

Vi köpte varsit 7-kamps häfte, åkte karuseller och såg på Magnus Uggla.

En riktigt trevlig dag i stockholm med underbara människor!



 

På vägen till tåget ifrån grönan så gick vi förbi en vikingakrog, då blev vi nyfikna på att testa riktig mjöd. Det var inte så dumt faktiskt, smakar som vitt vin fast lite fruktigare och sötare.


Försökte ta sovmorgon på lördagen men det går inte då man inte har sin lilla plutt hos sej.

Så vi gjorde iordning oss för en ny dag och åkte in till American Car Show för att hämta upp våran lilla plutt.


Då möttes vi av en liten raggare! Ruben hade fått en ny tshirt av morfar Ronny där det stod "Raggare för alltid" Haha!

Och vist var han intresserad av alla raggarbilar, speciellt dom med mycket krom som man kunde spegla sej i :)


Efter att ha gått runt där i värmen ett tag så åkte vi hem till Rubens riktiga morfar och grillade och hängde med små mostrarna och lill morbror. Det var riktigt mysigt.


Igår så blev det också en hel dag hos mormor, vi skulle byta bromsarna på bilen och Pappa Calle åkte iväg och fiska med morfar Ronny mot kvällen. Så jag, mormor, moster och Ruben hade en riktigt myskväll.


Idag så har vi flängt runt i bilen, först så åkte vi och köpte en begagnad bilbarnstol som vi ska ha som extra stol hos mormor, sen så åkte vi och hämtade upp morbror Tomas, sen så hämtade vi Pappa Calle vid hans jobb, sen så åkte vi till Ica maxi och handlade, sen så pkte vi upp till Gottsunda och köpte en begagnad men mycket fin sittvagn och efter de så åkte vi hem.. Hua Hua!!

Men när vi kom hem så gjorde Pappa Calle i ordning sina mycket goda kycklinghamburgare! Mumms!

Vi fick sällskap av Tomas och Adde till middagen också :)


Nu blir det snart  till och sussa oc ladda inför en ny dag med mycket bus!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina Köppä - 17 december 2014 23:25

En 3åring och en 4månaders + En mamma som pluggar Och En pappa som jobbar = Fullt ös, medvetslös!! Ja tiden går riktigt fort som sagt. Och som jag nämt förut så önskar jag ibland att dagarna vore längre. Ruben har nu fyllt 3år och h...

Av Tina Köppä - 4 december 2014 23:48

Ja ni.. Denna december månad är en stress för många. Hinna handla julklappar, luciafirande, julaftons planeringar, vem ska man fira med, vad när hur ska vi hinna?! Plugga också.. Ja plugga ska man ju göra också, kanske inte den smartaste tiden att...

Av Tina Köppä - 26 november 2014 23:52

Ja de är lite speciellt att plugga hemma med 2 barn. Men det gäller att utnyttja och lägga upp tiden rätt så går de bra. Min största motgång just nu är att Ebba inte sover nå vidare på nätterna och behöver medicinen som hob blir orolig av och näsd...

Av Tina Köppä - 25 november 2014 11:06


Vaken natt igen. Ebba sov som en prutt inatt igen Hon liksom somnar, vaknar, somnar, vaknar Somnar om om hon får nappen, kommer upp i famnen eller ammas. Vi har sovit i gästsängen för att grabbarna ska få lite lugn och ro, och jag blir lugnare...

Av Tina Köppä - 24 november 2014 22:51


Fick knappt någon blund inatt Ebba knorra och greja hela natten, ammade varannan timme, vaggade och sjöng. När hon väl hade somnat så kunde inte jag sova på grund av rädsla och nervositet. Rädd för att nånting ska hända med Ebba och nervös för skol...

Presentation


Halloj!
Kul att du kikar in på min sida!
Mitt namn är Tina och jag är 24år. Här berättar jag om min vardag som mamma åt 2 barn och sambo.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Ruben


Ovido - Quiz & Flashcards